Ingrediente
- 4 buc rasol boieresc de oaie
- 1 buc ceapa razuita
- 10 catei de usturoi feliati subtire
- o jumatate de lamaie stoarsa
- 1 lingurita de oregano
- 3 linguri de ulei de masline
- cateva frunze de rozmarin
- sare si piper dupa gust
Metoda de pregatire
Crestati rasoalele pana la os in 3-4 locuri.
Amestecati toate condimentele impreuna cu uleiul si mai apoi masati rasoalele. Asezati-le intr-o tava adanca si apoi acoperiti tava fie cu propriul capac fie cu folie cerata urmata de folie de aluminiu. Din considerente de sanatate va recomand sa nu puneti direct folia de aluminiu.
Apoi puneti tava in cuptorul incins la 200 de grade pentru 30 de minute. Apoi reduceti caldura la 150 de grade si lasati carnea sa se coaca domol pentru 1,5 ore.
Dupa ce au trecut cele 1,5 ore scoateti folia si lasati-le sa se rumeneasca la 200 de grade pentru 10-15 minute.
Servirea
Se recomanda a fi servite alaturi de o garnitura usoara de brocoli si morcovi.